Referenties

Koops 10 januari 2018


Dronten,

Sinds 19 augustus 2017 hebben wij een waterontharder laten plaatsen. We Zijn er erg tevreden over. Geen aanslag meer van kalk in de douche en andere keukenapparaten. Prima service en klantgericht. Bedankt Jupo!!

Van Dijk - 19 januari 2018


Kampen ,

Sinds 1 mei 2018 een waterontharder laten plaatsen we zijn er zeer tevreden mee, de badkamer blijft nu als nieuw kranen blijven van binnen schoon en gaan nu langer mee we zijn erg tevreden Jupo waterontharders leverde een goede en een snelle service. super tevreden.

Klaas - 17 januari 2018


Marknesse,

Wij lieten ruim een jaar geleden een onharder plaatsen. Inmiddels zijn we verhuisd en de waterontharder is door de firma Jupo voor een heel schappelijke prijs weggehaald en opnieuw keurig aangelegd in onze nieuwe woning. Een Idiaal apparaat Vooral met de was is het fijn Ik gebruik geen wasverzachter meer en de hoeveelheid wasmiddel is misschien nog 30% van wat ik eerder gebruikte. Ook het schoonhouden van keuken, sanitair, ramen en vloeren gaat beduidend beter.
Alle complimenten voor de service van Jupo ; tevens zijn wij 100 % tevreden over het product!

Bultman - 23 december 2017


Epe,

Sinds 10 december en waterontharder gekocht maar we zijn er nu al blij mee.

B de Vries - 13 september 2017


Dronten,

3 Maanden geleden waterontharder geplaats, super je merkte meteen het verschil. Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers , Prima voorlichting en een super monteur. En ook nog voor een hele mooie prijs, Top!

Fam Kok - 20 januari 2017


Lelystad,

Vorige week is bij ons de waterontharder geplaatst. We kunnen het verschil nu al merken. Onze handen voelen anders aan. Ook de haren van onze meiden worden sneller droog en voelen anders aan. We zijn uitermate tevreden. En dat na een halve week.

Haverman - 10 juli 2017


Assen,

We zijn erg tevreden! Jupo leverde een goede en snelle service!

Wetering - 16 juni 2018


IJsselmuiden,

Sinds vorige week de waterontharder in huis. Had enorme last van huiduitslag op mijn benen. Nu binnen een week al bijna over. Dat is toch geweldig. Dit werkt beter dan alle zalf wat ik al gesmeerd heb.

Pieter - 17 mei 2018


Dalfsen,

Vorige week een waterontharder laten plaatsen. Super, je merkt meteen het verschil en wat een goede service van de mannen van Jupo waterontharders.

Landsman - 31maart 2017


Kampen,

Wij hebben op 4 februari 2017 een waterontharder laten plaatsen door Jupo . Alles was volgens afspraak. Apparatuur netjes geinstalleerd in de meterkast. Het water voelt inderdaad zachter en ook de huid. Ook gebruik je minder zeep voor alles en zoals anderen reeds zeggen het blijft schoon en de apparatuur gaat langer mee.
wij zijn super tevreden.

W. Abbas- 13 maart 2017


IJsselmuiden,

Ongeveer 2 maanden geleden hebben wij een waterontharder laten plaatsen het is Idiaal Zacht water, geen kalk, minder zeep en wasmiddelen gebruik. Kortom een echte aanrader. Goed voor het milieu, je apparatuur en uiteindelijk je portemonnee.
Alles geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Wij zijn uiterst tevreden, Badankt Jupo.

K Peters- 10 april 2017


Oosterwolde,

Wij zijn zeer tevreden heerlijk zacht water geen kalk meer in de badkamer en de quooker.Alles liep precies volgens afspraak.

De Ruiter - 6 Januari 2018


Dalfsen,

Heerlijk zacht water. Geen kalkaanslag meer en alle apparaten blijven kalkvrij. Minder zeep en wasmiddel. Super. En de installatie is keurig stipt conform afspraak uitgevoerd. Een echte aanrader!

L Ilbrink - 30 Januari 2018


Kampen,

Wij zijn zeer tevreden, wat een luxe geen kalk meer, alles glanst. en ook in de badkamer geen kalkaanslag meer. Ook de installatie van de ontharder werd zeer netjes gedaan, dit hadden we veel eerder moeten doen

De Kroon - 20 juni 2018


Oosterwolde,

Prima apparaat, lekker zacht water, geen kalk meer.
Netjes geïnstalleerd, goede en nette installateur.
Geleverd en geplaatst in overleg.
Helemaal tevreden.
Had het 10 jaar eerder moeten doen.